széplány41 honlapjaSzeretlek Édes, szeretlek téged, szeretni foglak, amíg csak élek. Kezem reszket, szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész!!


Melletted kelni és megsímogatni, csak hozzádbújni és visszaaludni, csak álmodni, egy saját világban élni, és soha fel nem kelni.

 

 

Te vagy az életem, ki mellett élhetem életem, s Te vagy életem értelme, kinek élete nem élet nélkülem.

 
 

Lehetsz akármilyen bolond, így fogadlak el, amilyen vagy. Így szeretlek, ahogyan vagy.


 

Mikor megismertelek, még nemtudtam, nem gondoltam, hogy valaha szeretni foglak. Ma már képtelen vagyok elképzelni, hogy nem szeretlek.


 

Közelebb lépve hozzám, hosszan rám pillantott, és ez a nézés intimebb volt minden simogatásnál. A bőröm halványan izzani kezdett, mintha lenyeltem volna a holdat, és most a bőröm alatt világítana. Testemen minden szőrszál égnek meredt, a lélegzetem elakadt. És mindez egyetlen pillantástól.

 

Téged szeretlek, érted doban szivem, minden álmom te vagy, minden gondolatom te vagy, ha itt hagysz nem baj neked, az én szívem törik apró darabokra.

 

Ha a puszik esőcseppek, egy tengert küldök. Ha az ölelés falevél, egy erdőt küldök. Ha a szeretet egy pillanat, az örökkévalóságot küldöm NEKED!

 

Ha megkérdeznéd, vajon miért is szeretlek,
Válaszolni nem tudnék neked
Ha megkérdeznéd, vajon miért is jó veled,
Azt mondanám, mert szeretlek
Szeretem, ahogy vigyázol rám,
Szeretem, mikor beszélsz hozzám
Szeretem, hogy itt vagy, kedvesem
Szeretem, mikor megsimogatsz,
A haragot és a mosolyokat
Szeretek mindent, mindent, ami te vagy.

 

Valahol messze, valahol távol,
valaki szíve teérted lángol.
Emléked egy hű szív hűségesen őrzi,
ha te is szereted, írjál választ neki.

 

Szemembe nézel, szívembe látsz,
ha szerelmet kérsz, ott mindig találsz.
Ha mindenki elhagy és senki nem szeret,
ne félj, én mindig itt leszek veled.


A csókod festi kékre az eget,
szemed színétől zöldülnek a fák.
Nélküled üres minden képkeret
és világtalan az egész világ.

Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszembe vagy! Te vagy reménységem csillaga és csillag nélkül sötét az éjszaka!

 

Szeretlek, mert ilyen vagy. Szeretlek, mert enyém vagy. Szeretlek, mert társam vagy. Szeretlek, mert szeretlek!!

 

Azt mondják, szerelembe esni csak egyszer lehet. De ez nem igaz. Én minden egyes alkalommal szerelembe esek, mikor Rád gondolok.

 

Féltelek!!! Ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád, mint egy angyal. Hisz Te vagy, ki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal!!!

Ha homokba vésünk valamit azt elfújja a szél. Ha szívünkbe vésünk az örökké él. Én a szívembe véstem egy szót és egy nevet!! A szó: SZERETLEK a név: A TE NEVED!!

Egy pillanat alatt el raboltad a szívem, egy pillanat alatt egy új érzést gyújtottál fel bennem. Ez az érzés szüntelenül lángol és te napról napra jobban hiányzol!!!

 

Te vagy kinek sokat hittem, te vagy kiért fáj a lelkem, te adtad az első csókot mely örökre el csábított!!

 Ha van egy szív mely érted dobban szeresd őt minden kinél jobban mert ki tudja lesz e idő mikor fáj a szíved érte de már késő!!

Csendes az éj te már a csillagok közt jársz. Csendes éjen én várok rád, a mosolyod még nem láttam de ettől az éjszakától minden éjen fogsz hiányozni!!

Ne tépd le a virágot,Ne törd le hiába,Azt a szót:SZERETLEK,ne mondd ki hiába!A virágnak nem zöldül levele,A szív megszakad,ha játszanak vele!

Olyan vagy nekem ,mint egy csodás álom,Melynek jövetelét éjjel-nappal várom.Te nyújtasz megnyugvást,ha bolyong a lélek,Nyújtsd hát kezed,mert egyedül félek!

Néha,ha rám gondolsz,és tudod,hogy messze vagyok,Csak bízzál bennem,mert én is rád gondolok.Utam bármerre is vezet,az én szívem csak téged szeret!

Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az életem egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra láthatlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak.

 

Néha tiszta az ég, és süt a nap, de nem tudni honnan, könny fakad, s mintha eső esne, csorog az égből, egy angyal száll felém a puszta légből, és halkan dúdolom titkos dalom: te vagy, te vagy az angyalom!

Kopp-kopp, ki kopog? Dobb-dobb, a szív dobog! Nyisd ki az ajtót, engedd be! Szeretetet hozott a lelkedbe

Eljöttem hozzád, testemben robbanás, szeretettel tölt el minden szívdobbanás, azt hiszem, dobban nálad is valami, ideje lenne szerelmet vallani!

Együtt dobban szívünk, együtt ragyog lelkünk, örömmel tölt el, hogy egymásra leltünk! Ugye a gondolataink is együtt járnak? Ha igen, már rohansz is hozzám, mert várlak!

Örömmel vettem tollat a kezembe. Az örömtől könny szökött a szemembe, Mert mikor e szót írom:SZERETLEK Tudom míg élek soha nem feledlek.

Oly szenvedélyesen szeretlek, hogy szerelmem nagy részét elrejtem nehogy rád nehezedjen a súlya!

Félve lázasan a nevedet suttogom, számon még csókod emléke kísért,a képen az arcodat simogatom te vagy az egyetlen ki a szívembe fért!!!

Szeretném elmondani, hogy szeretlek téged. Szeretném, ha tudnád, hogy érted élek, szeretnék szemedbe mélyen belenézni, s elmondani: nélküled nem érdemes ÉLNI!

Szeretlek, szenvedek. A sorsom fájdalom. Halld meg, nem titkolom az érted égő vágyat. Ó, szeretlek nagyon, engedd megvallanom, szeretlek, senki mást, és sóvárgok utánad

Legigazabb vágyam, hogy sose hagylak el, hogy veled végre magammá lehessek, és nem fogadom, hogy iszonyúan szeretlek, csak szeretlek.

Két csillag ragyog az égen, egyek ők már nagyon régen. . SZERETLEK, suttogják váltig, az egyik Te vagy, én meg a másik!

Szeretnék szeretőt Szeretve szeretni, Szabad-e szívemnek Szívedhez szegődni? Szólj szaporán Szomorú szívemhez, Szeretőm szeretve SZERETLEK!!

 

Kell a föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyenek fények, kell a határ, hogy ne legyen végtelen, s kellesz te, hogy boldog legyen az életem. szeretlek: tudod ki!

Ha este lenyugszik a nap, s nem vagy velem, szívem fáj és hiányzol nekem. Szeretném, ha velem lennél, fognád két kezem, s a fülembe súgnád, SZERETLEK!

 

 

Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt, minden nap.

Még ha holnap el is tűnik minden, amíg rám mosolyogsz, másra nincs is szükségem

Kicsim, ne haragudj, csak azért nem szeretlek most még jobban, mert nem lehet már ennél jobban szeretni valakit.

Ha patak partján szomorú fűzfa volnék, alkonyatkor szépen rád hajolnék, a füledbe súgnám altató mesémet, s százszor elmondanám: SZERETLEK TÉGED.

Összedőlhet fenn a magas ég, leomolhat minden, ami ép. Egy a fontos, hogy Te szeress, minden más csak semmiség.

Ha szeretsz.... nyomd meg a gombot!! ... Tudtam én... de édes vagy!! Na elég már, még mindig nyomod...?? Tehát SZERETSZ! Én is TÉGED!!!

Félve lázasan a nevedet suttogom, számon még csókod emléke kísért, a képen az arcodat simogatom, te vagy az egyetlen ki a szívembe fért.

Csendes éjszakán ha elér az álom minden emlékeddel te utánad vágyom,álmodok felőled csendes kis meséket és mindig az a vége hogy IMÁDLAK TÉGED

Nem mondom, hogy szeress, csak gondolj rám, ha szíved nem érzi, úgyis hiába mondanám: SZERETLEK!

 

Én jó vagyok, ha van miért, én hű vagyok, ha van kiért, és szeretek ha kellemes, én szenvedek, ha érdemes!

Te azért születtél, hogy szeressenek. Én azért születtem, hogy szeresselek! Csak annyit ér az életem, amennyi boldogságot Te adsz nekem! SZERETLEK!!!

Hiába tagadnám régóta szeretlek. Könnyeim titokban teérted peregnek. Kértem a jó Istent, tanítson meg feledni. Az volt a válasza: Téged kell szeretni.

Szívembe zártalak, a kis kulcs elveszett, de ne törd be az ajtót, mert SZERETLEK TÉGED!

Az angyalok úgy becézik: égi gyönyörűség, az ördögök így: pokoli kín, az emberek úgy mondják: szerelem, én így: IMÁDLAK ÉDESEM!

Álmodat kísérje igaz szerelmem, lágy simogatása, mely mosolyt csal arcodra! Szeretlek!

 

Szeretem az életet, mert az élet Te vagy, téged meg azért szeretlek, mert az életem vagy!

Csókok szállnak feléd gondolatban, epresek, mézesek, hagyd, hogy gyengéden testedhez érjenek, hagyd hisz élek, létezek. Szeretlek.

Ha csak egy nap lenne az élet, VELED szeretném tölteni! Köszönöm, hogy vagy nekem, mert nem tudok nélküled élni.

Szeretlek téged nagyon, kimondani azt nem tudom, hogy elmondjam, amit érzek kevés arra az egész élet!

Üzenet jött a széllel, egy szerelemről ami nagy titok. Átölelt s fülembe súgta ,csak a Tied vagyok, csak a Tied vagyok.

Csak azt mondja ajkad, amit a szíved érez, s ha igazat mondasz, az életed szép lesz.

Volt idő mikor megismertelek, volt idő mikor megkedveltelek és van most, hogy már nagyon szeretlek!

Kicsi szívem, kicsi álma, te vagy már a szívem párja. Szívem a szerelem lángjától ég, határ a csillagos ég.

Míg pici szívem utolsót nem dobban, szeretni foglak mindenkinél jobban!

Kell a föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyenek fények, s kell a határ, hogy ne legyen végtelen, és kellesz Te, hogy boldog legyen életem.

Ha egy könnycsepp lennék a szemedben sohasem sírnék, mert félnék hogy elveszítelek. Szeretlek.

Ha szeretsz, olyat szeress, ki téged viszont szeret, mert többet ér egy baráti kézfogás, mint száz hazug szerelmi vallomás!

 

Valahol messzi távol, valaki szíve érted lángol! A nevedet egy szív hűséggel őrzi, ha te is szereted válaszolj Neki!

Ha az óceán tinta lenne, az égbolt pedig papír és az összes madár tollával írhatnék, akkor se tudnám leírni mennyire szeretlek!

 

Csókot küldök, nem virágot, annak akit úgy imádok. Annak, kit szívem szeret, mert szeretni csak Téged lehet!

Szeretnék boldog lenni, kezedet fogva mindennek örülni. Örülni neked, a holnapnak, a mának és éreztetni Veled, hogy mennyire IMÁDLAK!

Én azért születtem, hogy szeresselek, te azért születtél, hogy szeressenek. Annyit ér az életem, amennyi szeretetet adsz nekem!

 

1.2


szólj hozzá: Szerelmemnek!

vissza a címoldalra

 
E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 
Szerinted milyen a honlapom?
Eredmények
További szavazások
 


donerika.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!